Steinway & Sons

Boston - designed by Steinway & Sons

 

Steinway & Sons stelde in 1992 de Boston piano aan de muziekwereld voor. De Boston piano streeft alles wat je kan verwachten van een Steinway piano na en kenmerkt zich door verschillende originele Steinway patenten en klassieke Steinway karakteristieken. Het is een uitstekende piano voor de semi-professional, binnen een competitieve prijsklasse.

Boston behaalde reeds zijn strepen sinds zijn intrede op de wereldmarkt en is voor velen de perfecte introductie in de wereld van Steinway.

De Boston piano is het resultaat van een zesjarig onderzoek en zet een standaard van performance en kwaliteit die superieur is aan alle vergelijkbare piano’s in dezelfde prijscategorie. Verschillende innovaties in design, materialen en bouwwijze creëerden een geheel nieuw instrument met superieure aanslag en klank. Vrij van alle soorten plastic en vervangmaterialen die men regelmatig in hedendaagse piano’s aantreft, verzekert de unieke, door Steinway ontworpen mechaniek, dat niets verloren gaat in de overgang van vingertoppen naar toetsen, hamers, snaren…

 

 

Vleugelpiano’s

 

Ons aanbod bestaat uit vijf vleugelpiano’s in verschillende lengtes en afwerkingen – van de GP-156 PE (babyvleugel van 156 cm) tot de GP-215 PE concertvleugel (215 cm).
→ meer info

 

Buffetpiano’s

 

Ons aanbod bestaat uit drie buffetpiano’s in verschillende lengtes en afwerkingen – van de kleinste UP-118E PE buffetpiano (118 cm) tot de UP-132E PE (132 cm).
→ meer info

 

 

Worldwide Music Teacher Directory Free Piano Buyer's Guide Message boards