Steinway & Sons

Service

Reparatur und Restauration
Reparatur und Restauration

Als eigenaar van een Steinway apprecieert u de vreugde en muzikale inspiratie die een Steinway piano u biedt. Om 100% van deze investering te kunnen genieten, is het belangrijk de piano intact te houden, en zijn kwaliteit en performance te vrijwaren.

Dit is de reden waarom het Steinway Service Center een onschatbaar toevluchtsoord is voor Steinway eigenaars die hun piano koesteren. Of uw geliefkoosde Steinway nu een stembeurt, intonatie, regulatie, polierbeurt of een vervanging van de mechaniek of zangbodem nodig heeft, wij staan steeds paraat om u van dienst te zijn.

Het Steinway restauratiecenter in België werd speciaal opgericht voor die eigenaars van vleugel- en buffetpiano’s, die er zeker van willen zijn dat hun instrument in de handen van Steinway-specialisten terechtkomt: specialisten die sinds 30 jaar voor Steinway & Sons werken, en die de missie van de oprichter Henry E. Steinway “om de best mogelijk piano te bouwen” hoog in het vaandel dragen.

Enkel originele Steinway-materialen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat een Steinway een echte Steinway blijft. Steinway vleugel- en buffetpiano’s worden gebouwd volgens een kwaliteitsstandaard die een excellent geluid en een levensduur van vele generaties garanderen. Sinds de oprichting van Steinway & Sons in 1853 worden deze kostbare instrumenten met de hand en met liefde voor detail vervaardigd. Een Steinway is niet alleen uniek door zijn duurzaamheid, maar ook door zijn toename in waarde.

Daarom is het belangrijk dat Steinway-technici van Piano’s Maene voor uw Steinway zorgen. Ons service-team zal u bijstaan in al uw noden en vereisten.

Klik hier om meer informatie aan te vragen, of bel ons op 051/49.18.15

Worldwide Music Teacher Directory Free Piano Buyer's Guide Message boards