Steinway & Sons

Steinway & Sons

 

Sinds 1853 staat de naam Steinway & Sons symbool voor de allerbeste piano’s. Traditioneel vakmanschap op het hoogste niveau, nauwgezet oog voor detail en het gebruik van de beste materialen zijn enkele kenmerken van elk instrument, handgemaakt in New York en in Hamburg.

Wist u dat een Steinway vleugelpiano bestaat uit meer dan 12.000 afzonderlijke onderdelen en dat het met de hand vervaardigen van een Steinway tot een jaar kan duren? Meer dan 1.400 concertpianisten wereldwijd verkiezen een Steinway. Ook voor de amateurpianist is de aankoop van een Steinway een droom die werkelijkheid wordt.

 

 

Vleugelpiano’s

Ons aanbod vleugelpiano’s bestaat uit 7 modellen, met verschillende lengtes en uitvoeringen – gaande van de babyvleugel van 1,55 m / 5’1” tot de concertvleugel met een lengte van 2,74 m / 8’11 ¾“.
→ meer info

 

Buffetpiano’s

De Steinway & Sons buffetpiano’s bieden dezelfde kwaliteitsstandaarden als de Steinway vleugelpiano’s. U kan kiezen tussen twee modellen/vier modellen in verschillende uitvoeringen.
→ meer info

Crown Jewels

 

Wees geïnspireerd door onze exclusieve collectie vleugel- en buffetpiano’s, vervaardigd uit ‘s werelds meest exclusieve houtsoorten. Met hun adembenemend mooie kleur en hun sterke aanblik van natuurlijk hout zijn ze een lust voor oog en oor.
→ meer info

 

 

Limited Editions

 

Voor speciale gelegendheden, creëert Steinway & Sons uitzonderlijke instrumenten in gelimiteerde oplage. Deze limited editions worden bovendien ontworpen door bekende designers, die voordien nooit enige rol gespeeld hadden in de bouw van vleugelpiano’s, laat staan hun design…
→ meer info

 

 

Worldwide Music Teacher Directory Free Piano Buyer's Guide Message boards